Bestuur

Aico

Aico Visschers

Voorzitter Dorpsinitiatief

voorzitter@dorpsinitiatiefbes.nl

Sinds 2012 woon ik samen met mijn vrouw en twee dochters in de Beugelstraat en dat bevalt ons uitstekend! De inwoners van ons dorp vormen een hechte gemeenschap waarin van alles wordt georganiseerd. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de leefbaarheid en de veiligheid van Borkel en Schaft. Ik hoop dat we in de komende jaren samen veel leuke initiatieven kunnen ontplooien.

Inge

Inge Roothans-Maas

Secretariaat Dorpsinitiatief

secretaris@dorpsinitiatiefbes.nl

Trotse moeder van Sil en getrouwd met Sjef. In Februari 2012 ben ik verhuisd van Someren-eind naar Borkel&Schaft. Van een klein dorp naar een nòg kleiner dorpje. We wonen heerlijk in dit gezellige plaatsje. Voor het Dorpsinitiatief is het belangrijk te weten wat er speelt bij de inwoners, zodat we kunnen helpen als dit nodig is. Ik vind het een uitdaging om samen met de andere bestuursleden en de inwoners het dorp leefbaar te houden.

Nelleke

Nelleke Hoeijmans-Kuijpers

Penningmeester Dorpsinitiatief

Penningmeester@dorpsinitiatiefbes.nl

32 jaar en getrouwd met Willem.  Al 4 jaar wonen we, met veel plezier in een van de starterswoning en in het Biestven. In het KPJ bestuur heb ik ervaring opgedaan als penningmeester. Ik geniet van het wonen in Borkel en Schaft en hoop hier nog lang te kunnen blijven, graag wil ik mijn steentje bijdragen om het woonplezier in het dorp te behouden en waar het kan te verbeteren.

 

Koen

Koen Keeris

Bestuurslid Dorpsinitiatief

Geboren in 1981 en ik woon samen met mijn vrouw Annemarie en onze twee dochters Evi en Anouk in de Sportparkdreef in ons mooie dorp. Ik ben werkzaam bij Kanters Graszoden in Someren. Jarenlang ben ik lid geweest van de KPJ waar ik de laatste jaren van mijn lidmaatschap ook voorzitter van ben geweest. Graag wil ik me inzetten voor Borkel en Schaft om de leefbaarheid en het woongenot van dit mooie dorp te behouden en te verbeteren. Verder denk ik dat het belangrijk is dat er een schakel bestaat tussen de inwoners en de gemeente.

 

 

 

Guido

Guido Smolders

Bestuurslid Dorpsinitiatief

42 jaar, geboren en getogen in respectievelijk Schaft en Borkel. Met deze achtergrond en 3 opgroeiende kinderen vind ik het van groot belang dat wij van al het mooie wat ons dorp te bieden heeft nog lang kunnen blijven genieten, en dat we dit zeker ook met nieuwe generaties kunnen blijven delen. Het is onze gezamenlijke zorg en verantwoordelijkheid dat Borkel en Schaft voor alle (potentiële) inwoners een geweldig dorp is om te wonen, om op te groeien en om oud te worden.

Johan

Johan van Houts

Bestuurslid Dorpsinitiatief

Ik ben opgegroeid in het mooie Borkel en Schaft aan de Dorpsstraat, nu samenwonend op de Sportstraat. Als kleine jongen gestart op de peuterspeelzaal en daarna naar Basisschool Sint Servatius in Borkel & Schaft. In mijn jeugd ben ik actief geweest bij verschillende verenigingen, zoals bij de Fanfare Emos, de Bloemencorso, Jong Nederland en v.v. BES. Daarnaast heb ik altijd fanatiek carnavalswagens gebouwd en ben 11 jaar lid geweest bij KPJ BES, waarvan 7 jaar in het bestuur. Sinds 3 jaar ben ik bij de Kermis commissie voor het mede organiseren en behouden van de kermis in Borkel en Schaft.  En dan nu deze nieuwe uitdaging waar ik erg veel zin in heb, het Dorpsinitiatief van Borkel & Schaft. Ik wil me dan ook graag inzetten voor het behoud en verbetering van de leefbaarheid  van ons leuke dorp!

Rob

Rob van Deursen

Bestuurslid Dorpsinitiatief

Ik ben 37 jaar en samenwonend met Mariette en onze 2 kinderen Sten en Yara. Al bijna mijn hele leven woon ik met veel plezier in Borkel en Schaft en ik hoop dat dit ook nog vele jaren zo zal blijven. Voor onszelf, maar ook voor de generatie die na ons komt.  Ik ben al jaren lid van v.v. BES en we zijn met het gezin ook altijd graag aanwezig bij activiteiten en evenementen die in ons dorp worden georganiseerd. In een klein dorp als Borkel en Schaft is de leefbaarheid en veiligheid niet zomaar vanzelfsprekend. Ik wil me dan ook graag inzetten om dit op peil te houden en waar mogelijk te verbeteren.

 


Leave a Reply