Bestuur

Aico

Aico Visschers

Voorzitter Dorpsinitiatief

voorzitter@dorpsinitiatiefbes.nl

(1973) Sinds 2012 woon ik samen met mijn vrouw en twee dochters in de Beugelstraat en dat bevalt ons uitstekend! De inwoners van ons dorp vormen een hechte gemeenschap waarin van alles wordt georganiseerd. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de leefbaarheid en de veiligheid van Borkel en Schaft. Ik hoop dat we in de komende jaren samen veel leuke initiatieven kunnen ontplooien.

Inge

Inge Roothans-Maas

Secretariaat Dorpsinitiatief

secretaris@dorpsinitiatiefbes.nl

(1987) Trotse moeder van Sil en getrouwd met Sjef. In Februari 2012 ben ik verhuisd van Someren-eind naar Borkel&Schaft. Van een klein dorp naar een nòg kleiner dorpje. We wonen heerlijk in dit gezellige plaatsje. Voor het Dorpsinitiatief is het belangrijk te weten wat er speelt bij de inwoners, zodat we kunnen helpen als dit nodig is. Ik vind het een uitdaging om samen met de andere bestuursleden en de inwoners het dorp leefbaar te houden.

Nelleke

Nelleke Hoeijmans-Kuijpers

Penningmeester Dorpsinitiatief

Penningmeester@dorpsinitiatiefbes.nl

(1982) Ik ben getrouwd met Willem.  In 2011 zijn we, met veel plezier in een van de starterswoningen in het Biestven komen wonen. Sinds 2017 wonen we aan het Mgr Kuijpersplein met een mooi uitzicht op de Malpie. In het KPJ bestuur heb ik ervaring opgedaan als penningmeester. Ik geniet van het wonen in Borkel en Schaft en hoop hier nog lang te kunnen blijven, graag wil ik mijn steentje bijdragen om het woonplezier in het dorp te behouden en waar het kan te verbeteren.

 

Koen

Koen Keeris

Bestuurslid Dorpsinitiatief

(1981) Ik woon samen met mijn vrouw Annemarie en onze twee dochters Evi en Anouk in de Sportparkdreef in ons mooie dorp. Ik ben werkzaam bij Kanters Graszoden in Someren. Jarenlang ben ik lid geweest van de KPJ waar ik de laatste jaren van mijn lidmaatschap ook voorzitter van ben geweest. Graag wil ik me inzetten voor Borkel en Schaft om de leefbaarheid en het woongenot van dit mooie dorp te behouden en te verbeteren. Verder denk ik dat het belangrijk is dat er een schakel bestaat tussen de inwoners en de gemeente.

 

 

 

Guido

Guido Smolders

Bestuurslid Dorpsinitiatief

(1972) Geboren en getogen in respectievelijk Schaft en Borkel. Met deze achtergrond en 3 opgroeiende kinderen vind ik het van groot belang dat wij van al het mooie wat ons dorp te bieden heeft nog lang kunnen blijven genieten, en dat we dit zeker ook met nieuwe generaties kunnen blijven delen. Het is onze gezamenlijke zorg en verantwoordelijkheid dat Borkel en Schaft voor alle (potentiële) inwoners een geweldig dorp is om te wonen, om op te groeien en om oud te worden.

 

Rob

Rob van Deursen

Bestuurslid Dorpsinitiatief

(1978) Ik ben samenwonend met Mariette en onze 2 kinderen Sten en Yara. Al bijna mijn hele leven woon ik met veel plezier in Borkel en Schaft en ik hoop dat dit ook nog vele jaren zo zal blijven. Voor onszelf, maar ook voor de generatie die na ons komt.  Ik ben al jaren lid van v.v. BES en we zijn met het gezin ook altijd graag aanwezig bij activiteiten en evenementen die in ons dorp worden georganiseerd. In een klein dorp als Borkel en Schaft is de leefbaarheid en veiligheid niet zomaar vanzelfsprekend. Ik wil me dan ook graag inzetten om dit op peil te houden en waar mogelijk te verbeteren.

Marielle07[11076]

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariëlle Schellekens

Bestuurslid Dorpsinitiatief

In 1991 geboren op de Schaft en in 2016 de Dommel overgestoken om aan de Dorpsstraat in Borkel te gaan wonen. Ik werk met veel plezier als wondverpleegkundige bij BBeterzorg, een expertisecentrum voor wondzorg in Zuid-Oost Brabant.

Jarenlang ben ik lid geweest van de KPJ in Borkel & Schaft, waarvan een aantal jaar bestuurslid. Daarnaast ben ik actief lid en jeugdleiding geweest bij korfbalvereniging Omhoog, Jong Nederland en CV Nie Nurmoal. Tegenwoordig ben ik muzikant bij Fanfare EMOS en de B&S Bloazers en ben ik graag van de partij als er wat te doen is in het dorp.

Graag wil ik me in zetten voor de leefbaarheid en toekomst van ons mooie dorp voor jong & oud.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.