Bestuur


Aico Visschers –  Voorzitter Dorpsinitiatief

(1973) Sinds 2012 woon ik samen met mijn vrouw en twee dochters in Borkel & Schaft. Eerst in de Beugelstraat en nu in de Sportparkdreef en dat bevalt ons uitstekend! De inwoners van ons dorp vormen een hechte gemeenschap waarin van alles wordt georganiseerd. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de leefbaarheid en de veiligheid van Borkel en Schaft. Ik hoop dat we in de komende jaren samen veel leuke initiatieven kunnen ontplooien.
Als je contact wilt opnemen, kan je me mailen middels: voorzitter@dorpsinitiatiefbes.nl

Pascale van Deuren-Nijhuis –  Secretaris Dorpsinitiatief

(1972) Geboren en getogen in Dommelen, ben ik in 2007 in Borkel & Schaft komen wonen, met man en 2 zonen. Tijdens hun basisschooltijd ben ik actief op school geweest en zo ben ik in het sociale leven van Borkel gerold. Ik vind het leuk en belangrijk om me in te zetten voor ons dorp, om het leefbaar te houden. Ik was al betrokken bij de werkgroep School, heb me ingezet voor het behoud hiervan, en sinds 2020 bij de MolenMarkt. Vanaf 2021 heb ik de rol van secretaris overgenomen. Ondertussen geniet ik van de bossen: lekker wandelen met de hond of een rondje joggen. Lekker zo dicht bij de natuur!
Heb je een bericht voor het DorpsInitiatief, mail mij dan: secretaris@dorpsinitiatiefbes.nl

Leon Lutters  –  Penningmeester Dorpsinitiatief

(1977) Ik heb mijn hele jeugd in Dommelen gewoond. Na een korte stop in Valkenswaard kwam ik in 2010 in Borkel en Schaft terecht. Een goede keuze omdat de dorpse mentaliteit goed bij mij bleek te passen. Samen met mijn dochter woon ik in dit mooie dorp.
Daar waar nodig, draag ik graag mijn steentje bij. Zo ben ik al enkele jaren actief voor de buurtvereniging en mede-organisator van de maandelijkse molenmarkt.
Ik ben ontzettend trots op het mooie dorp waarin we wonen. Misschien dat ik als bestuurslid kan bijdragen aan de leefbaarheid in dit dorp, zodat ook onze kinderen in de toekomst net zo van dit dorp kunnen genieten als wij dat doen.
Als je een vraag hebt, mail me dan: Penningmeester@dorpsinitiatiefbes.nl

Stijn  Kalkers  –  Bestuurslid Dorpsinitiatief

(1972) Geboren in Eindhoven, getogen in Aalst-Waalre en na omzwervingen via Eindhoven, Den Bosch en Valkenswaard in 2007 neergestreken in de Dorpsstraat nabij de molen in Borkel en Schaft. Het bevalt ons ontzettend goed in Borkel en Schaft en het is een voorrecht om onze 2 kinderen in zo’n mooie vrije omgeving op te kunnen laten groeien. Het is belangrijk om de leefbaarheid en genot van zo’n klein dorp te kunnen waarborgen, alhoewel dat mogelijk wat minder vanzelfsprekend is dan in een grotere plaats. Ik wil daarin dan ook graag mijn bijdrage leveren.

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek en ga ik graag wandelen, fietsen, hardlopen in de prachtige omgeving van Borkel en Schaft.

Ton van der Sanden

Ton van der SandenBestuurslid Dorpsinitiatief

(1954) Sinds april 2020 wonen Hanita en ik met veel plezier in de Pater Aartslaan. Ik ben geboren in Eindhoven, heb in Bergeijk gewoond, waar onze twee kinderen geboren zijn, later weer terugverhuisd naar Eindhoven en nu dus woonachtig in Borkel. Sinds 1 september 2020 ben ik met pensioen, na 43 jaar als docent Nederlands en Engels gewerkt te hebben, eerst aan de mavo in Bergeijk en later bij De Rooi Pannen in Tilburg en Eindhoven. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, cryptogrammen oplossen en schrijven (onder mijn schrijversnaam Fil Marbo). Ik zet me graag in om van ons dorp een nog mooiere en betere plek te maken, daarom ben ik lid van het bestuur en van de werkgroep PR.

Willemien Louwers –  Bestuurslid Dorpsinitiatief

Ik ben Willemien Louwers, geboren in 1984 op de Hoeverdijk in het huis wat mijn overgrootopa heeft gebouwd. Op dat hele mooie plekje in Borkel woon ik nu met mijn man Ruud en 2 kinderen en run daar, op dit moment nog samen met mijn ouders, minicamping ‘t Zwaluwnest. Daarnaast werk ik als ergotherapeut in de ouderenzorg bij de zorginstelling Oktober.
Ik heb me altijd verbonden gevoeld met ons dorp. Daar waar ik kan genieten van het kleinschalige, de saamhorigheid, het verenigingsleven en de mooie omgeving waarin we wonen. Ik hoop met mijn betrokkenheid bij het Dorpsinitiatief bij te kunnen dragen aan deze fijne leefomgeving. Hiervoor zit ik in het bestuur en neem ik deel aan de werkgroep school en aan de werkgroep buitengebied.

Fleur Tilburgs –  Bestuurslid Dorpsinitiatief

(2000) Geboren en opgegroeid in het mooie Borkel en Schaft. Zeker nog niet van plan om weg te gaan want in de loop van 2024 ga ik op mezelf wonen in de nieuwste straat achter de oude school! Ik heb International Business gestuurd en doe op dit moment een traineeship bij Yacht waarbij ik opdrachten kan doen bij verschillende bedrijven.
Verder zit ik bij de carnavalsvereniging CV de Boerkes en bij de Mulkslobbers. Vanuit het dorpsinitiatief zit ik sinds kort in de werkgroepen dorpshuis en verenigingen.
Als het aan mij ligt blijf ik nog heel lang in het mooie Borkel en Schaft wonen!

Jan Jansen –  Bestuurslid Dorpsinitiatief

(1987) Ik ben geboren op de Maastrichterweg in Borkel & Schaft waar ook mijn vader geboren is. Na de basisschool in Borkel & Schaft en daarna het VMBO op het Were-Di heb ik Marketing & Communicatie en later Bedrijfskunde gestudeerd. Ik ben opgegroeid tussen de paarden en dat is mijn hele leven een belangrijk thema gebleven. Mijn vader, zus en ik hebben samen hobby in het fokken en uiteindelijk opleiden van dressuurpaarden. Verder ga ik graag wandelen en lekker eten. Sinds een tijd woon ik weer in ‘ons’ prachtige dorp in het groen en ik ben er trots op. Ik vind het fijn een bijdrage te mogen leveren om samen mooie dingen te realiseren. Duurzaamheid is een thema dat belangrijk is en waar nog veel te halen en ontwikkelen valt. Hiervoor wil ik me inzetten.


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.