Bestuur


Aico Visschers –  Voorzitter Dorpsinitiatief

(1973) Sinds 2012 woon ik samen met mijn vrouw en twee dochters in Borkel & Schaft. Eerst in de Beugelstraat en nu in de Sportparkdreef en dat bevalt ons uitstekend! De inwoners van ons dorp vormen een hechte gemeenschap waarin van alles wordt georganiseerd. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de leefbaarheid en de veiligheid van Borkel en Schaft. Ik hoop dat we in de komende jaren samen veel leuke initiatieven kunnen ontplooien.
Als je contact wilt opnemen, kan je me mailen middels: voorzitter@dorpsinitiatiefbes.nl

Pascale van Deuren-Nijhuis –  Secretaris Dorpsinitiatief

(1972) Geboren en getogen in Dommelen, ben ik in 2007 in Borkel & Schaft komen wonen, met man en 2 zonen. Tijdens hun basisschooltijd ben ik actief op school geweest en zo ben ik in het sociale leven van Borkel gerold. Ik vind het leuk en belangrijk om me in te zetten voor ons dorp, om het leefbaar te houden. Ik was al betrokken bij de werkgroep School, voor het behoud hiervan, en bij de MolenMarkt. Vanaf 2021 heb ik de rol van secretaris overgenomen. Ondertussen geniet ik van de bossen: lekker wandelen met de hond of een rondje joggen. Lekker zo dicht bij de natuur!
Heb je een bericht voor het DorpsInitiatief, mail mij dan: secretaris@dorpsinitiatiefbes.nl

Mariëlle Schellekens  –  Bestuurslid Dorpsinitiatief

In 1991 geboren op de Schaft en in 2016 de Dommel overgestoken om aan de Dorpsstraat in Borkel te gaan wonen. Ik werk met veel plezier als verpleegkundig specialist bij Huisartsenpraktijk Emmalaan in Valkenswaard.
Jarenlang ben ik lid geweest van de KPJ in Borkel & Schaft, waarvan een aantal jaar bestuurslid. Daarnaast ben ik actief lid en jeugdleiding geweest bij korfbalvereniging Omhoog, Jong Nederland en CV Nie Nurmoal. Tegenwoordig ben ik muzikant bij Fanfare EMOS en de B&S Bloazers en ben ik graag van de partij als er wat te doen is in het dorp.
Graag wil ik me in zetten voor de leefbaarheid en toekomst van ons mooie dorp voor jong & oud.

Leon Lutters  –  Penningmeester Dorpsinitiatief

(1977) Ik heb mijn hele jeugd in Dommelen gewoond. Na een korte stop in Valkenswaard kwam ik in 2010 in Borkel en Schaft terecht. Een goede keuze omdat de dorpse mentaliteit goed bij mij bleek te passen. Samen met mijn vriendin en mijn dochter woon ik in dit mooie dorp.
Daar waar nodig, draag ik graag mijn steentje bij. Zo ben ik al enkele jaren actief voor de buurtvereniging. Als lid van de projectgroep verkeer, denk ik mee over verkeersvraagstukken in ons dorp.
Wanneer u een idee of probleem heeft op dat gebied, dan kunt u mij hierover benaderen. Ik ben ontzettend trots op het mooie dorp waarin we wonen. Misschien dat ik als bestuurslid kan bijdragen aan de leefbaarheid in dit dorp, zodat ook onze kinderen in de toekomst net zo van dit dorp kunnen genieten als wij dat doen.
Als je een vraag hebt, mail me dan: Penningmeester@dorpsinitiatiefbes.nl

Stijn  Kalkers  –  Bestuurslid Dorpsinitiatief

(1972) Geboren in Eindhoven, getogen in Aalst-Waalre en na omzwervingen via Eindhoven, Den Bosch en Valkenswaard in 2007 neergestreken in de Dorpsstraat nabij de molen in Borkel en Schaft. Het bevalt ons ontzettend goed in Borkel en Schaft en het is een voorrecht om onze 2 kinderen in zo’n mooie vrije omgeving op te kunnen laten groeien. Het is belangrijk om de leefbaarheid en genot van zo’n klein dorp te kunnen waarborgen, alhoewel dat mogelijk wat minder vanzelfsprekend is dan in een grotere plaats. Ik wil daarin dan ook graag mijn bijdrage leveren.

Ik werk als controller bij Apex International in Hapert. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met muziek maken. Ik heb jarenlang cello gespeeld in het Philips Symfonie Orkest, maar ook carnavalsliedjes gemaakt met IVO. Tegenwoordig speel ik basgitaar in een Nederpop-band (SUBEAT), en sinds kort Contrabas in een Jazzquintet en ik speel regelmatig met Contrabas/basgitaar mee met de Dommelecho.  Daarnaast ga ik graag in de prachtige omgeving van Borkel en Schaft fietsen, wandelen en hardlopen.

Ton van der SandenBestuurslid

Ton van der Sanden

(1954) Sinds april 2020 wonen Hanita en ik met veel plezier in de Pater Aartslaan. Ik ben geboren in Eindhoven, heb in Bergeijk gewoond, waar onze twee kinderen geboren zijn, later weer terugverhuisd naar Eindhoven en nu dus woonachtig in Borkel. Sinds 1 september 2020 ben ik met pensioen, na 43 jaar als docent Nederlands en Engels gewerkt te hebben, eerst aan de mavo in Bergeijk en later bij De Rooi Pannen in Tilburg en Eindhoven. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, cryptogrammen oplossen en schrijven (onder mijn schrijversnaam Fil Marbo). Ik zet me graag in om van ons dorp een nog mooiere en betere plek te maken, daarom ben ik lid van het bestuur en van de werkgroep PR.

Willemien Louwers –  Bestuurslid

Ik ben Willemien Louwers, geboren in 1984 op de Hoeverdijk in het huis wat mijn overgrootopa heeft gebouwd. Op dat hele mooie plekje in Borkel woon ik nu met mijn man Ruud en 2 kinderen en run daar, op dit moment nog samen met mijn ouders, minicamping ‘t Zwaluwnest. Daarnaast werk ik als ergotherapeut in de ouderenzorg bij de zorginstelling Oktober.
Ik heb me altijd verbonden gevoeld met ons dorp. Daar waar ik kan genieten van het kleinschalige, de saamhorigheid, het verenigingsleven en de mooie omgeving waarin we wonen. Ik hoop met mijn betrokkenheid bij het Dorpsinitiatief bij te kunnen dragen aan deze fijne leefomgeving. Hiervoor zit ik in het bestuur en neem ik deel aan de werkgroep school en aan de werkgroep buitengebied.


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.