Bestuur

Aico

Aico Visschers

Voorzitter Dorpsinitiatief

voorzitter@dorpsinitiatiefbes.nl

(1973) Sinds 2012 woon ik samen met mijn vrouw en twee dochters in Borkel & Schaft. Eerst in de Beugelstraat en nu in de Sportparkdreef en dat bevalt ons uitstekend! De inwoners van ons dorp vormen een hechte gemeenschap waarin van alles wordt georganiseerd. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de leefbaarheid en de veiligheid van Borkel en Schaft. Ik hoop dat we in de komende jaren samen veel leuke initiatieven kunnen ontplooien.

Inge Roothans-Maas

Secretaris Dorpsinitiatief

secretaris@dorpsinitiatiefbes.nl

(1987) Trotse moeder van Sil & Sem en getrouwd met Sjef. In Februari 2012 ben ik verhuisd van Someren-eind naar Borkel&Schaft. Van een klein dorp naar een nòg kleiner dorpje. We wonen heerlijk in dit gezellige plaatsje. Voor het Dorpsinitiatief is het belangrijk te weten wat er speelt bij de inwoners, zodat we kunnen helpen als dit nodig is. Ik vind het een uitdaging om samen met de andere bestuursleden en de inwoners het dorp leefbaar te houden.

Koen Keeris

Bestuurslid Dorpsinitiatief

(1981) Ik woon samen met mijn vrouw Annemarie en onze twee dochters Evi en Anouk in de Sportparkdreef in ons mooie dorp. Ik ben werkzaam bij Kanters Graszoden in Someren. Jarenlang ben ik lid geweest van de KPJ waar ik de laatste jaren van mijn lidmaatschap ook voorzitter van ben geweest. Graag wil ik me inzetten voor Borkel en Schaft om de leefbaarheid en het woongenot van dit mooie dorp te behouden en te verbeteren. Verder denk ik dat het belangrijk is dat er een schakel bestaat tussen de inwoners en de gemeente.

Guido

Guido Smolders

Bestuurslid Dorpsinitiatief

(1972) Geboren en getogen in respectievelijk Schaft en Borkel. Met deze achtergrond en 3 opgroeiende kinderen vind ik het van groot belang dat wij van al het mooie wat ons dorp te bieden heeft nog lang kunnen blijven genieten, en dat we dit zeker ook met nieuwe generaties kunnen blijven delen. Het is onze gezamenlijke zorg en verantwoordelijkheid dat Borkel en Schaft voor alle (potentiële) inwoners een geweldig dorp is om te wonen, om op te groeien en om oud te worden.

 

 

Marielle07[11076]

Mariëlle Schellekens

Bestuurslid Dorpsinitiatief

In 1991 geboren op de Schaft en in 2016 de Dommel overgestoken om aan de Dorpsstraat in Borkel te gaan wonen. Ik werk met veel plezier als verpleegkundig specialist bij Huisartsenpraktijk Emmalaan in Valkenswaard.

Jarenlang ben ik lid geweest van de KPJ in Borkel & Schaft, waarvan een aantal jaar bestuurslid. Daarnaast ben ik actief lid en jeugdleiding geweest bij korfbalvereniging Omhoog, Jong Nederland en CV Nie Nurmoal. Tegenwoordig ben ik muzikant bij Fanfare EMOS en de B&S Bloazers en ben ik graag van de partij als er wat te doen is in het dorp.

Graag wil ik me in zetten voor de leefbaarheid en toekomst van ons mooie dorp voor jong & oud.

Leon Lutters 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 721718d6-3ed7-4a14-b4dc-0cc2bf453140-768x1024.jpeg

Penningmeester Dorpsinitiatief

Penningmeester@dorpsinitiatiefbes.nl

(1977) Ik heb mijn hele jeugd in Dommelen gewoond. Na een korte stop in Valkenswaard kwam ik in 2010 in Borkel en Schaft terecht. Een goede keuze omdat de dorpse mentaliteit goed bij mij bleek te passen. Samen met mijn vriendin en mijn dochter woon ik in dit mooie dorp.

Daar waar nodig, draag ik graag mijn steentje bij. Zo ben ik al enkele jaren actief voor de buurtvereniging. Als lid van de projectgroep verkeer, denk ik mee over verkeersvraagstukken in ons dorp.

Wanneer u een idee of probleem heeft op dat gebied, dan kunt u mij hierover benaderen. Ik ben ontzettend trots op het mooie dorp waarin we wonen. Misschien dat ik als bestuurslid kan bijdragen aan de leefbaarheid in dit dorp, zodat ook onze kinderen in de toekomst net zo van dit dorp kunnen genieten als wij dat doen.

 

Stijn Kalkers

Bestuurslid Dorpsinitiatief 

(1972) Geboren in Eindhoven, getogen in Aalst-Waalre en na omzwervingen via Eindhoven, Den Bosch en Valkenswaard in 2007 neergestreken in de Dorpsstraat nabij de molen in Borkel en Schaft. Het bevalt ons ontzettend goed in Borkel en Schaft en het is een voorrecht om onze 2 kinderen in zo’n mooie vrije omgeving op te kunnen laten groeien. Het is belangrijk om de leefbaarheid en genot van zo’n klein dorp te kunnen waarborgen, alhoewel dat mogelijk wat minder vanzelfsprekend is dan in een grotere plaats. Ik wil daarin dan ook graag mijn bijdrage leveren.

Ik werk als controller bij Apex International in Hapert. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met muziek maken. Ik heb jarenlang cello gespeeld in het Philips Symfonie Orkest, maar ook carnavalsliedjes gemaakt met IVO. Tegenwoordig speel ik basgitaar in een Nederpop-band (SUBEAT), en sinds kort Contrabas in een Jazzquintet en ik speel regelmatig met Contrabas/basgitaar mee met de Dommelecho.  Daarnaast ga ik graag in de prachtige omgeving van Borkel en Schaft fietsen, wandelen en hardlopen.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.